Ain Nadhirah Blogspot
Follow here!! | Dashboard go to home!!




Saturday, May 11, 2013 | 5:49 PM | 0 Students



Hai ! Korang sihat ?  Hari ni hari IBU  :) dhira nk ucapkan hari IBU kat IBU dhira ! IBU dhira lah yang selalu menjadi my princess and she is a super mama. I love you mom ! Bye !





With love :  dhira 

Saturday, June 2, 2012 | 3:04 AM | 0 Students



free time , girl, hair, hands, hat - inspiring picture on Favim.com

wello korang :) 
sihat ?
mnggu lepas ain pergi holiday 
 dekat LANGKAWI syokk gila
hihihi korang pulak pergi mana 
? hihihi   best gila kott mandi pool 
itew tido kt meritus pelangi ngan wadira hihi  okay bye bye 

sweet :AIN 


school ???
Thursday, March 29, 2012 | 5:25 AM | 0 Students




 korang, sihat ???
ain sihat alhamdullilah hihi korang kita sekarang dh standart 4 so pagi tapi best bangun pagi 
korang bagaimana pula ??? okay dh lame ain x bukak  blog kan 
 haha okay la bye bye bye 

with love ain 

school ma
Saturday, January 28, 2012 | 5:39 AM | 0 Students



Fist sekali ain nk ckp SELAMAT HARI RAYA CINA seronok cuti korang haha   ain pon seronok jugak cuti cikgu bagi kerja x la banyak mane tapi  bolehla haha  ain rasa tu saje kot nk diasampaikan oleh ain okay bye bye   blogger haha 


with love  ain 




Older Post